Ženy nechtějí proutníka. O Felixe Slováčka přestává být zájem

14. září 2022·Celebrity·Redakce

Felix Slováček (Foto zdroj: Profimedia)

Felix Slováček není žádný svatoušek. To se o něm všeobecně vědělo už před tím, než na nějaký čas vyměnil svou manželku Dádu Patrasovou za "mladší model", Lucii Gelemovou. Jenže pověst proutníka se začíná jevit jako velká nevýhoda, co se zájmu jiných žen týče. Žádná nechce být "jen dalším zářezem". Informoval o tom web Extra.cz.

Když se saxofonista a klarinetista Felix Slováček objevil na premiéře nového filmu po boku Lenky Dragounové, která oplývá krásou, blond vlasy a velkými vnady, sesypali se na něj fotografové jako vosy na bonbón. Zachytili pár při četných dotecích a na jednom snímku dokonce Lucie strká prsty hudebníkovi do pusy. Felix však hlásí, že je v tom nevinně, a že za všechno může jen úhel zachycených fotografií. “Víte, jak to ti fotografové umí nafotit. I kdybych od ní stál dva metry, tak by to udělali, jako bychom byli milenci, tvrdí Slováček.

Podle jeho slov jsou právě takové články z nejrůznějších společenských akcí (a že jich není málo) problém. Právě kvůli jeho pověsti proutníka už mu žádná žena nechce dělat doprovod. “Je pravda, že jsem se dostal do situace, že se mnou nikdo nikam nechce jít. Když nějakou (ženu) oslovím, tak uteče nebo mě odmítne,” sdělil Felix eXtra.cz.

Ale nejde jen o ženskou společnost, hudebník se bojí i o svou pověst v byznyse. “Když si takové články čtou solidní obchodníci, tak si mohou říct: ‚Toho Slováčka si nevezmeme na náš koncert.‘ Ubližuje mi to. Nevím, co mám dělat. Přece nebudu všude s chlapy! To by pak zase psali, že jsem na muže,” stěžuje si.

Celebrity - další články

Doporučujeme