Změna je život! Tereza Mašková se pochlubila novým účesem, výrazná růžová zůstává

2. června 2023·Celebrity·Redakce

Tereza Mašková (Foto zdroj: Profimedia)

Tereza Mašková si užívá poslední klidné dny. Během léta se naplno vrhne do tréninku na taneční soutěž StarDance, kterou bude na podzim vysílat opět Česká televize. Možná i to je ten důvod, proč se zpěvačka rozhodla pro nový účes.

Tereza Mašková je nepřehlédnutelná. A to nejen díky svému pěveckému talentu, ale i účesu. Zpěvačka od začátku své pěvecké kariéry nosí růžovou hlavu. Bez které si ji už nikdo nedovede představit. A ani sama zpěvačka si už jinou barvu nedovede představit.

Sama ale přiznává, že vždycky s barvami ráda experimentovala. „Pořád mám takový to, že bych chtěla možná vyzkoušet modrou, zelenou nebo echt červenou, ale nějak se mně z té růžové nechce. Cítím se v ní dobře, možná mi to přidává i na sebevědomí a nechce se mi jí ještě zbavovat,“ svěřila se Tereza webu Super.cz. To, že má ráda růžovou, ale neznamená, že by neměnila účesy.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Anna Mašková (@terezaa.maskova)

Nedávno se fanouškům totiž pochlubila tím, že vlasy výrazně zkrátila a nechala si ustříhnout ofinu. „Už to chtělo malou změnu,“ napsala Tereza k fotce. Fanoušci jsou z její proměny nadšení. „Ty seš tak nádherná,” píše jedna z nich. „Moc vám sluší,” doplňují další.

Celebrity - další články

Doporučujeme