FOTO: Tříletá holčička odevzdala výkres. Její výtvor všechny vyděsil

7. listopadu 2019·Články·Lukáš Vaněk

Existuje několik případů, kdy děti mají imaginární kamarády. Koneckonců i slavná Líza Simpsonová měla imaginární kamarádku. Některé děti však mají i dost zvláštní schopnost - vidí duchy.

Poprask způsobila kresba tříleté holčičky, která měla ve škole za úkol nakreslit svého imaginárního kamaráda. Místo toho však nakreslila postavu, která se nápadně podobala duchovi, což holčička přiznala.

Toto je má vymyšlená maminka. Její žluté řasy jí dovolují vidět ve tmě a vždy za mnou chodí pouze v noci. Někdy mě to vystraší, ale vždy chci, aby se vrátila. V břiše má dvě miminka. Je jí čtrnáct let, ale nikdy nemá narozeniny,” popsala Ruby svou kresbu.

Matka holčičky Natalie Morales na svém twitteru zveřejnila fotku své dcery s kresbou a komentářem, že to je strašidelné.

“Naše dcera měla tři roky, když nás přesvědčila, abychom se nebáli duchů, protože nám nechtějí ublížit a bez jakýchkoliv obav přitom hleděla do tmavého obývacího pokoje,” podělila se s příhodou další žena. Opravdu jsou mezi námi duchové?

Články - další články

Doporučujeme