Hitovka týdne: ADELE – Chasing Pavements

4. května 2022·Hudba·Dominika Číčelová

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Adele - Chasing Pavements.

Ve čtvrtek 5.5. slaví 34. narozeniny britská zpěvačka Adele. Prosadila se v roce 2008 písničkou, kterou napsala poté, co přišla na to, že jí podvádí její přítel. Šla do baru, kde seděl, a jednu mu tam vypálila.

Poté ji z toho podniku vyhodili, a když šla sama domů, tak ji napadaly verše, které si nahrála na mobil a doma z nich pak vytvořila písničku. Objev roku 2008: Adele a „Chasing Pavements“.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu napsat, která písnička podle vás nejlíp vystihuje pocity zlomeného srdce. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co? Kterou písničku byste si pustili, kdyby Vám někdo takhle zlomil srdce?

Hudba - další články

Doporučujeme