Hitovka týdne: BRAVO ALL STARS – LET THE MUSIC HEAL YOUR SOUL

17. května 2023·Hudba·Dominika Číčelová

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Bravo All Stars - Let the Music Heal Your Soul .

Letos je to přesně 25 let, co v sousedním Německu vznikl benefiční hudební projekt Bravo All Stars. Zapojily se do něj tehdejší velké hvězdy, mezi nimi třeba Backstreet Boys, Mr. President, N’Sync nebo Sqeezer! Společně natočili písničku, ze které výtěžek věnovali na konto jedné německé nadace, která pomáhá postiženým a autistickým dětem, a to prostřednictvím muzikoterapie. Písnička bodovala poměrně vysoko v hitparádách hned v několika evropských zemích, a tak se podařilo vybrat jeden a půl milionu marek, které putovaly na konto zmíněné nadace.

Pojďme na chvíli vrátit do roku 1998 a nechme na sebe působit hudbu. Protože hudba léčí. Tady je na Frekvenci 1 velký hit roku 1998 (a singl, který se začal prodávat přesně před 25 lety, 18. května 1998): Bravo All Stars a „Let The Music Heal Your Soul“!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00. Tak co se vám vybaví? 

Hudba - další články

Doporučujeme