Hitovka týdne: Jennifer Lopez – Waiting For Tonight

22. července 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Jennifer Lopez. (Foto: Shutterstcok)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na Facebooku a Instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Jennifer Lopez - Waiting For Tonight.

V sobotu 24. července slaví herečka a zpěvačka Jennifer Lopez své 52. narozeniny! Tahle sexy kráska dodnes natočila víc jak tři desítky filmů a také 8 alb. My si ji připomene hitem Waiting For Tonight z konce roku 1999, kdy svět obcházel strašák jménem Y2K.

Vzpomínáte, jak jsme tehdy čekali, jak si počítače poradí s přechodem na rok 2000? V klipu k tomu hitu byla Jennifer Lopez na silvestrovské párty, přišla půlnoc, všechno zhaslo a nastalo ticho… Ale po pár sekundách se na displeji rozsvítila číslovka 2000, všechno se zas rozsvítilo a party jela dál! Tak happy birthday, Jennifer!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na Facebooku a Instagramu napsat s čím máte píseň spojenou nebo co si okamžitě vybavíte, když ji slyšíte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v rámci  Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak s čím máte spojený tento hit od Jennifer Lopez? Napište nám!

Hudba - další články

Doporučujeme