Hitovka týdne: Leoš Mareš a Karel Gott – Být stále mlád

27. dubna 2022·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott a Leoš Mareš. (Foto: Profimedia)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Leoše Mareše a Karla Gotta - Být stále mlád.

Oslavencem tohoto týdne je Leoš Mareš, jeden z nejznámějších českých moderátorů. Ve středu 27. dubna slaví 46. narozeniny. Moderoval hitparádu ESO, SuperStar, Big Brother, X Factor, Hlas Česko Slovenska, ale také vyhlášení anket Český slavík a Anděl. Kromě dlouholeté rádiové a televizní kariéry slavil velké úspěchy i na poli popmusic.

Natočil 4 alba, duety s Terezou Kerndlovou, Martinou Balogovou a v roce 2018 také s Karlem Gottem. Ve stejném roce třikrát vyprodal O2 arénu a podruhé se oženil – za ženu si vzal stylistku a módní redaktorku Moniku Koblížkovou. Letos v březnu se stal potřetí otcem, s Monikou přivedli na svět holčičku jménem Alex.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme