Mark Hoppus z kapely Blink-182 má rakovinu ve 4. stadiu. Nemoc už napadla více částí těla

19. července 2021·Hudba·Barbora Pisingerová

Mark Hoppus z kapely Blink-182. Foto: Shutterstock

Frontman kapely Blink-182 Mark Hoppus (49) se fanouškům svěřil s velmi smutnou zprávou. Po letech bojů se zákeřnou nemocí se nyní rakovina v jeho těle dostala do posledního stadia. Nemoc již napadla různé části těla. "Je to na houby a bojím se," přiznává otevřeně. 

Zpěvák a hudebník Mark Hoppus z kapely Blink-182 před časem oznámil, že trpí rakovinou a podstupuje chemoterapie. Teď ale pro fanoušky přišla drsná rána: rakovina je již ve čtvrtém stadiu.

“Moje klasifikace je velký B-buněčný lymfom ve 4. stadiu, což znamená, jestli tomu správně rozumím, že se nemoc rozšířila do různých částí těla,”uvedl v živém vysílání na Twitch. “Nevím přesně, jak stanovují ty části těla, ale je jich dost na to, abych byl ve 4. stadiu, které je, myslím, nejhorší,” dodal.

Hudebník má bohužel zdravotní problémy v rodině. “Mojí mamince diagnostikovali dvakrát rakovinu prsu a jednou stejnou jako mně. I ve stejném stadiu. A porazila ji. Takže se mám o koho opřít, hodně nás to sblížilo,” prozradil.

Hoppus je nyní po chemoterapii a čeká na výsledky testů. “Doufám, že mi řeknou, že je hotovo, a o rakovině už do konce života neuslyším. Omlouvám se, jestli jsem až příliš sdílný, ale je to zvláštní vědět, že vás čeká test, který prakticky rozhodne, jestli budete žít, nebo zemřete,” napsal na Twitteru.

Zpěvák před časem zveřejnil a pak opět smazal snímek z ordinace u lékaře, který okomentoval slovy: “Ahoj, poprosil bych léčbu rakoviny.” Po tomto příspěvku pak svou diagnózu oznámil oficiálně. “Je to na houby a bojím se, ale také mám štěstí, že mám nejlepší doktory, rodinu a přátele, kteří mi jsou oporou,”svěřil se tehdy.

Slavnou punk rockovou kapelu založil hudebník v roce 1992 a postupně se dočkal celosvětového úspěchu. Zatím poslední album s názvem Nine skupině vyšlo těsně před pandemií v roce 2019.

Hudba - další články

Doporučujeme