Mig 21 mají nový videoklip k songu Džus noci. Podívejte se, jak nápoj vypadá, chutná a jaké účinky vyvolává

26. června 2022·Hudba·Redakce

Mig 21. (Foto: se souhlasem Standa Merhout)

Loni na podzim vydala oblíbená kapela Mig 21 již pátou studiovou desku s názvem Džus noci. Nedávno vyšlo album i na vinylu a nyní se kluci dočkali i videoklipu ke stejnojmennému ústřednímu singlu. Píseň Džus noci, o jejíž produkci se postaral Roman Holý známý z J.A.R. nebo Monkey Business, si tak svým koncertním úspěchem řekla o vizuální ztvárnění.

Možná jste si při poslechu písně Džus noci nedokázali doposud představit, jak ten nápoj vypadá, chutná a jaké účinky vlastně vyvolává. My to taky netušili a netušili jsme ani, že to netušíme,“ přibližuje frontman kapely Jirka Macháček. „To až díky takovým mladým nadšeným bláznům z ostravského studia Dart Production jsme se to dozvěděli, páč nám na to vyrobili klip. Díky kluci!“ dodává.

Všechny animace postav a části prostředí v klipu jsou ručně kreslené. V klipu je použita řada různých animačních technik, od klasické stylizované 2D animace přes rotoskopii ve scénách s kapelou až po 3D komponenty. „Produkce klipu trvala tři měsíce. S Migem 21 se nám spolupracovalo krásně a věřím, že v budoucnu spolu ještě něco podnikneme,“ říká vedoucí produkce studia DART Production Tomáš Lenart.

Mig 21 se vrací do halového prostředí

Po náročné koncertní sezóně se na pár měsíců Mig 21 odmlčí, aby se v plné parádě ukázali právě ve Foru Karlín, kde zahrají hned dva dny po sobě, a to 19. a 20. dubna příštího roku. Kapela se téměř po dvaceti letech vrací do halového prostředí, a tak můžeme očekávat unikátní show, řadu hostů, dvě podia a hlavně i nový song, ke kterému se přímo na místě bude natáčet i videoklip. V dubnu se pražské Forum Karlín otřese v základech!

Hudba - další články

Doporučujeme