Mirai si k narozeninám nadělil vtipný videoklip. Oslava se konala ve fast foodu

6. září 2022·Hudba·Redakce

Mirai Navrátil. (Foto: se souhlasem Universal Music CZ)

Frontman kapely Mirai oslavil nedávno 30. narozeniny. A nebyl by to pravý hudebník, kdyby si Mirai Navrátil nenadělil dárek v podobě nového videoklipu. Konkrétně k písni Narozeniny, kterou fanoušci znají z desky Maneki Neko. Jedná se o dosud nejvtipnější videoklip kapely.

V klipu se po boku frontmana kromě celé kapely objevují i jejich kamarádi a fanoušci. Celý klip pojednává o Miraiově fiktivní oslavě, která probíhala v den jeho reálných narozenin v Mekáči. “Čekal jsem na to sice 30 let, ale stálo to za to a restauraci jsme měli na natáčení celou jenom pro sebe,” uvedl.

Vznik songu

Song vznikl na prvním songwriting campu, kterého se Navrátil účastnil. “Rozlosovali nás do skupinky s jedním chorvatským producentem, Jendou Vávrou a Thomem Artwayem. Cílem bylo za pár hodin napsat, nahrát a smíchat song,” zavzpomínal frontman. “Byl to fakt zábavný a inspirativní proces, ve kterém vás ovlivní energie jiných lidí, a tak vás to hodí úplně jinam. Rád na to vzpomínám,” říká.

V klipu nechybí spoustu zábavných momentů, šílených tanečních kreací i ulítlých kostýmů. Hlavní myšlenkou klipu je poukázat na to, že Mirai ještě nechce žít život starého pupkáče a chce si život i po třicítce užívat plnými doušky i nadále. “Bylo to fajn. Dělala na tom parta sympatických profíků, co ví, co dělá,” řekl a s úsměvem zve na blížící se koncerty do O2 areny, které se konají 15. září a 13. října. První je beznadějně vyprodaný a na druhý zbývá jen pár posledních míst.

Hudba - další články

Doporučujeme