Petr Janda si v novém videoklipu k písni Nemám páru zahrál bezdomovce

26. června 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák a skladatel Petr Janda. (Foto: ČTK)

V novém klipu skupiny Olympic - Nemám páru si zahrálo plno hvězd. Herečka Jiřina Bohdalová, zpěvák kapely Chinaski Michal Malátný, herec Martin Dejdar nebo zpěvačka Marta Jandová. Frontman kapely, Petr Janda, se tentokrát přestrojil za bezdomovce a nechal si od slavných osobností házet peníze do klobouku.

Skupina Olympic má za sebou i přes koronavirovou krizi rušné období. Poslední album s názvem Kaťata sklidilo velké ohlasy u fanoušků i v médiích. V únoru následoval vůbec první videoklip z tohoto alba ke skladbě Pálím tvář. Nyní přichází kultovní skupina se šokující novinkou.

Nový klip je o homelesákovi, který není homelesákem, ale přivydělává si hraním na Václaváku. Hraje tklivou píseň o holce, která ho opustila, a doufá, že mu tam kolemjdoucí vhodí pár peněz. Když vše skončí a publikum se rozejde, přijíždí mercedes se šoférem a veze ho domů,“ popisuje děj klipu Petr Janda. Právě režie se ujal sám Janda s Jiřím Vrkoslavem, kamery Petr Kozák a Ondřej Ctibor.

Do klipu jsem šla, protože kdykoliv by Petr něco požadoval, tak já mu to vždycky splním. Je to můj kamarád, jsem v rodině, neboť jsem kmotrou Anežky, takže se cítím jako v příbuzenském vztahu,“ sdělila Bohdalová. “Petr Janda je takový můj hudební otec. Jsme kamarádi, máme se rádi a zahrál jsem si mladého Petra v muzikálu Jak se lítá vzhůru,“  dodal moderátor Aleš Háma.

Hudba - další články

Doporučujeme