Skupina Kryštof představila nový emotivní singl Do nebe se propadám

23. října 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Skupina Kryštof (Foto: se souhlasem Universal Music)

Nové album Halywůd od skupiny Kryštof vyšlo již 8. října a přineslo nejen taneční rytmy a refrény, které nedostaneme z hlavy, ale i jednu z nejsilnějších balad dosavadní tvorby kapely. Novinka Do nebe se propadám navazuje na úspěch hitů Hvězdáři a Ty a já.

Právě k této baladě dokončuje kapela videoklip z režisérské dílny Richardovy ženy Karin Krajčo Babinské. „Myslím, že bude chtít navázat na své dřívější klipové příběhy Ty a já, Zůstaň tu se mnou a Vánoční. Jednoduchá, ale silná filmová story, jak u ní bývá zvykem,“ popisuje s úsměvem zpěvák. Vedle kapely se v klipu představí například herečka Patricie Pagáčová.

Kapela Kryštof momentálně objíždí už několikrát odložené akustické turné, kde představí i písně z nového alba. Také doufá, že svůj koncertní rok zakončí v prosinci ve dvakrát vyprodané O2 aréně.

S podzimem však přichází Richard Krajčo i s filmovou tvorbou, kde v ústřední dvojici herecky exceluje po boku Elizavety Maximové v novém českém celovečerním filmu Přání Ježíškovi, který zamíří do kin 11. 11. 2021. Navíc také skvěle nadaboval postavu v celovečerním animovaném filmu Přes hranici, jež slaví úspěch na nejvýznamnějších světových filmových festivalech.

Hudba - další články

Doporučujeme