Skvělé gesto! Marek Ztracený zahrál hit kapely Mirai, která kvůli autonehodě nemohla vystoupit

26. srpna 2019·Hudba·Karolína Stránská

Marek Ztracený, FOTO: Facebook Marka Ztraceného

Ačkoliv je na českém hudebním poli velká míra konkurence, nemusí to nutně znamenat, že si umělci půjdou po krku. Důkazem je i toto gesto Marka Ztraceného, který hrál na stejné akci, na kterou měla dorazit i kapela Mirai. Ta se však bohužel dostala do dopravní nehody.

Marek Ztracený měl o víkendu vystoupit na hudební akci po kapele Mirai. Ta se však bohužel se svým týmem dostala do dopravní nehody a festivalu se tak zúčastnit nemohla. Aby to fanouškům nebylo líto, rozhodl se s nimi Marek Ztracený odzpívat jejich momentálně největší hit Když nemůžeš, tak přidej. Tímto gestem jim na dálku popřál brzké zotavení a také vyjádřil lítost nad jejich nepřítomností.

Co Tě nezabije, to Tě posílí ❤ Díky Andělům strážným ? #miraicrew

Zveřejnil(a) Mirai dne Neděle 25. srpna 2019

Nehoda se stala v neděli před polednem na 23. kilometru ve směru na Prahu a provoz se zastavil na téměř čtyři hodiny. Během nehody se zranilo sedm lidí a jedna žena byla zraněna těžce, do nemocnice ji po nezbytném ošetření na místě transportoval vrtulník. Jedno z nabouraných aut převáželo techniky a manažerku hudební skupiny Mirai, uvedla kapela na facebookovém profilu.

 

Dnes měla crew kapely Mirai bohužel autonehodu.. Kluci měli hrát dnes před námi na Radiofestu v Ústí nad Labem a napadlo nás, že bychom zahráli jednu jejich píseň, aby věděli, že na ně myslíme a zároveň pro lidi v publiku, který se na ně určitě taky těšili.. Všichni kdo jste dnes byli účastníky té nehody.. Těchto zhruba 10 000 lidí na vás myslí a drží palce ??

Zveřejnil(a) Marek Ztracený dne Neděle 25. srpna 2019

Hudba - další články

Doporučujeme