Je rozdíl vlézt na trabanta a žít s mercedesem! Manžel Vondráčkové se vysmál Soukupovi!

28. června 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Jednatel Agentury MM Praha Martin Michal se rozhodl reagovat za sebe i za svoji manželku Helenu Vondráčkovou na čtvrteční pomlouvačný výstup Jaromíra Soukupa v televizi Barrandov. Podle Martina Michala šlo o Soukupovu reakci na prohraný soud časopisu Týden s ním a jeho ženou.

Je to primitiv s vymaštěnou, vyboxovanou hlavou. Je to ukázka zoufalství. Naprosto jím pohrdáme. Takový narcis tady nemá co dělat,“ prohlásil Martin Michal. „Po časopisu Týden jsme za lživé články požadovali 800 tisíc korun, přiznali nám jen 100 tisíc s tím, že nebyl prokázaný úmysl. Tak ten tímto výstupem pan Soukup dokázal! Moc mu děkujeme,” pokračoval ve svém vyjádření.

Jaromíre, šetři si peníze! Dlužíš už dost peněz a teď budeš potřebovat další. Se sledovaností tohoto tvého cirkusu jménem Barrandov to není moc slavné a finanční situace také ne. Tak si šetři pro horší časy, ty budoucí kandidáte na prezidenta,“ řekl zcela otevřeně.

Prohlásil, že bychom si dali do huby. Pro mě by to musel být někdo kultivovaný, abych se s ním pustil do křížku – nebo naprostý blbec. Tak ať si vybere… Tento narcis je pod mé rozlišovací schopnosti. Já jsem se s ním nikdy v životě nepotkal a neviděl. Je rozdíl vlézt na trabanta a žít s mercedesem 19 let. O tom se mu může jenom snít,” uzavřel Martin Michal.

Celebrity - další články

Doporučujeme