Gastronomický zážitek – v Londýně otevřou nudistickou restauraci!

25. dubna 2016·Jídlo a pití·Redakce

Patříte mezi ty, kteří rádi navštěvují restaurace a hledají nové gastronomické zážitky? Pak tu je pro vás něco úplně nového. Chce to ale dostatek odvahy - najíst se v restauraci úplně nahý!

Londýn chystá na léto restauraci, v níž se prý návštěvníci budou moci osvobodit od moderní doby – od mobilů, elektřiny, ale také, budou-li chtít, od šatů. Restaurace Bunyadi už má podle britského deníku The Daily Telegraph na čekací listině už přes 4000 zájemců!

Restaurace Bunyadi, což v hindštině znamená přirozený, se prezentuje jako “první nudistický gastronomický zážitek” v britské metropoli. Návštěvníky zve do “tajného světa”, kde nejsou telefony, elektrická světla, ani šaty (ty ale nebude povinné odložit). Restaurace má totiž mít i oddělení pro méně odvážné. Do restaurace nemusí přijet návštěvníci již bez šatů, ty si mohou odložit u vchodu v šatně. Tam také dostanou lehké župany, které mohou použít, či nemusí.

V celém objektu budou prý používány jen přírodní a ekologické produkty. Jídlo se bude připravovat na ohni, servírovat na ručně vyrobeném keramickém nádobí a s jedlými příbory. Světlo zajistí svíčky a stoly a křesla budou ze dřeva. Jednotlivé stoly budou odděleny bambusovými rohožemi. 

Ruda zavolal do nóbl restaurace: Chci večírek s tlačenkou a smažákem! Uspěl?

GALERIE: Tohle je 10 nejlepších restaurací v Evropě

Třetí česká restaurace má michelinskou hvězdu, získal ji známý televizní kuchař!

VIDEO: Užijte si posezení v hospůdce. Konec načichlému oblečení!

 

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme