Kuřecí paštika

17. října 2009·Jídlo a pití·Redakce

Paštikááááá jedééééééé

400 g pečeného kuřecího masa, jedny kuřecí játra, 250 g vepřového plecka, 120 g bílého toastového chleba, 100 ml mléka, 2 vejce, 40 g hladké mouky, mletý pepř, strouhaný muškátový oříšek, sůl

olej.

Pečené kuřecí maso, játra, vepřové plecko a plátky bílého chleba pomeleme, přidáme vejce, koření, sůl a dobře promícháme. Vzniklou směs vložíme do vymaštěné hranaté formy na pečení a důkladně zakryjeme alobalem. Formu postavíme do pekáčku s horkou vodou a pečeme v troubě při 180 °C asi dvě hodiny. Paštiku necháme ve formě vychladnout, potom ji z formy vyjmeme a zabalíme do alobalu.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme