Ploché břicho za čtyři dny? Vyzkoušeli jsme recept na spalovač špeků

11. prosince 2019·Jídlo a pití·Redakce

Plavková sezóna sice skončila, to ale neznamená, že se na zimu obalíte tukem. Než ale začnete s dietou, je třeba očistit organismus kvůli nastartování správného spalování. Jak na to? Pomocí Sassy vody, kterou se prolévají zahraniční celebrity, aby prý měly ploché břicho. Recept na ni jsme v redakci vyzkoušeli. Jak chutná a co umí?

Sassy drink si patentovala výživová poradkyně Cynthia Sass. Nápoj má revitalizovat, osvěžovat, uklidňuje trávení, snižuje nadýmání a navíc obsahuje minimální množství kalorií. Čistí organismus a podle mnohých, když se jím budete prolévat čtyři dny v kuse, zhubnete v oblasti bříška až o deset centimetrů.

Koncept nápoje vychází ze skutečnosti, že člověk by měl vypít alespoň osm sklenic vody denně, aby jeho tělo a metabolismus fungovaly správně. Tohle množství sice představuje průměrnou potřebu vody, může se však lišit člověk od člověka.

Na Sassy drink budete potřebovat jen pět ingrediencí:

1 citron, 1 okurku, zázvor, hrst máty, 2 litry vody

Jak Sassy drink připravit?

1. Omytý citron a oloupanou okurku pokrájejte na plátky. Zázvor nastrouhejte, do Sassy drinku ho budete potřebovat jako na čajovou lžičku..

2. Všechny ingredience včetně máty nasypte do dostatečně velké nádoby a zalijte dvěma litry vody.

3. Nápoj nechte přes noc odstát, přeceďte a pijte celý den. Dva litry za den prostě musíte vypít.

4. Sassy drink se pije čtyři dny po sobě. Nápoj připravujte vždy večer. Během kúry jezte střídmě, aby měl organismus prostor se pořádně vyčistit.

Jak chutná?

Zahraniční celebrity si pochvalují její lahodnou chuť, my jsme ji vyzkoušeli a musíme přiznat, že taková lahoda to rozhodně není. Chuť se ale zlepší, když přidáte více citrónu, čímž se utlumí chuť okurek.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme