FOTO: Zadržená žena ukradla policistům služební auto. Jak se jí to podařilo?

26. října 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Oklahomská policie zadržela ženu, která byla podezřelá z krádeže auta. Strážníci spoutanou ženu posléze posadili na místo spolujezdce a bavili se mezi sebou před autem. Podezřelé se však podařilo vyvléknout se z pout, zamknout auto a přemístit se na sedadlo řidiče. Překvapeným policistům vzápětí ujela.

36letá Angie Frost je hvězdou internetu. Když ji policisté zatkli a posadili do služebního vozu, vůbec netušili, s jakou ženou mají tu čest. Jedná se totiž o recidivistku, která v minulosti čelila už řadě obvinění.

Na toto setkání s ní však policisté nejspíš jen tak nezapomenou. Strážníci se mezi sebou před vozem bavili, zatímco ženě se podařilo nepozorovaně se dostat z pout, zamknout auto a přemístit se za volant. Policisté si toho posléze všimli a pokoušeli se do vozu dostat, což se jim nepovedlo. Žena jim s policejním vozem ujela.

Policisté se za ní okamžitě vydali. Nakonec ji dopadli nedlouho poté. Našli ji v nedalekém hotelu, kde ji zatkli. Podle serveru Newson6.com si odpyká tři roky ve vězení.

Články - další články

Doporučujeme