Babička se bojí o svá vnoučata: Kamerou u postýlky zachytila tajemnou postavu

18. března 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Žena se rozhodla poprosit o pomoc odborníky na paranomální jevy poté, co v pokoji svých vnoučat viděla démona. Celý incident natočila na skrytou kameru a dokonce slyšela svou vnučku démonovi říkat, aby šel pryč. Informoval o tom server LADbible.

Tory McKenzie nainstalovala do dětského pokoje kameru, která reaguje na pohyb. K tomuto kroku ji donutilo zjištění, že v noci si její malá vnučka Amber povídala. O několik dní později pořízené záběry zkontrolovala a nestačila se divit.

Na videu se zjevila postava z jakési mlhy a postavila se k postýlce. Bylo to šokující, musela jsem se na to podívat dvakrát, popisuje své zděšení McKenzie pro LADbible. Nejprve jsem si všimla rohů na hlavě, takže jsem si myslela, že je to ďábel nebo démon, uvedla pro server důchodkyně. Okamžitě dostala strach o děti. V pokoji totiž tou dobou spal i sedmiměsíční bratr Amber Michael.

V tu dobu v domě všichni spali, takže není možné, aby to byl někdo z nás. Když jsem fotku ukázala svému synovi taky se začal bát. Děti jsme přestěhovali do jiného pokoje a jsou v pořádku. Ale pořád máme v hlavě, že by se jim něco mohlo stát, dodává McKenzie pro LADbible. Nejprve dala důchodkyně na babské rady a v celém domě zapálila svíčky a vonné oleje, které by měly zlé duchy vyhnat.

Reposted with permission from sender and no names for privacy. The original post was posted on this page a week ago and…

Posted by The Paranormal Society of Northeast GA on Monday, March 15, 2021

 

Bohužel to nepomohlo. Během těchto pokusů se jí podle serveru LADbible samovolně otevírala skříň a rozhrnovaly závěsy. Nakonec obrázky s popiskem nasdílela na stránky, kde se nadpřirozeným jevům věnují dlouhodobě. Tam ji poradili, že by se měla z domu s rodinou raději odstěhovat. A co myslíte vy, je v domě opravdu duch?

 

Koktejl - další články

Doporučujeme