Tatínek zachytil děsivé záběry z pokojíčku své dcery: Holčičku pod postel vtáhl duch, tvrdí

24. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Paranormální aktivitě nejspíš čelila ve svém pokojíčku malá holčička. V místnosti mělo dítě nainstalovanou kameru. Takže tatínek po zjištění, že jeho malou dceru něco vystrašilo, se podělil o originální záběry na sociální síti Tik Tok. Informoval o tom deník Mirror.

Holčička si na záběrech, které zveřejnil tatínek, Josh Dean, na svém Tik Tokovém účtu nejprve hraje s hračkami na kraji postele. Z nenadání se ale rozhodne odplazit k boční straně postele. A najednou se to stane.

Dítě nakoukne pod postel a po chvíli je vtaženo přímo pod ní. V ten moment holčička panikaří a propuká v hysterický pláč, a jakmile zmizí její nohy pod postelí křičí: “Maminko!”.

@joshdean0222

#fyp#paranormal#needanswers#wtf

♬ original sound – Josh Dean

Video už vidělo přes 900 tisíc uživatelů a lidé nevěří vlastním očím. “Bylo by zvláštní, kdyby se bála a plakala jen tak, a přitom by se pod postel dál dobrovolně plazila,” napsal jeden z uživatelů pod zveřejněné video.

Někteří ale nevěří, že by dítě pod postel vtáhl duch. “Dítě zjevně vlezlo pod postel, protože hledalo hračku. Následně se ale rozplakalo, protože nevědělo, jak se má odtamtud dostat ven,” popsal další. Tatínek si ale stojí pevně za svým a ví, že v místnosti se v ten moment nacházel duch. A co si myslíte vy?

Koktejl - další články

Doporučujeme