Dojemný příběh s nečekaným koncem. Žena hledala v útulku psa, našla svého ztraceného

4. července 2021·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Pes Kovu se Američance Ashi Nieves zaběhl před dvěma roky v Pensylvánii a od té doby o něm neměla žádné zprávy. Když se pak do útulku vydala hledat nového mazlíčka pro své děti, nemohla uvěřit tomu, kdo tam na ni čekal.

Ashi Nieves hledala na internetových stránkách útulku nového psa pro své děti. Najednou spatřila fotografii pejska, který jí připomínal jejího psa Kovu. Ten se v květnu v roce 2019 provlékl dírou v brance na zahradě jejího domu a od té doby o něm neslyšela.

“Prožíjděla jsem stránky Lehigh County Humane Society (zvířecí útulek ve městě Allentown – pozn. red.) a dívala se na fotky zvířat. Když jsem najednou narazila na jednu, nestačila jsem zírat a říkat si: ´To není možné, to je můj pes,” svěřila se žena pro The Morning Call.

Na stránkách útulku byl sice pod jiným jménem, ale byl to on. “Když jsem se ujistila, že je to opravdu on, byla jsem tak nadšená, jsem se celá třásla,” popsala situaci. Kříženec amerického pitbulteriéra a rotvajlera se do útulku dostal po několika týdnech, co se zatoulal a jeho zdravotní stav nebyl dobrý. Následně ho sice adoptovala jiná rodina, ale kvůli špatné finanční situaci se vrátil do útulku.

Na videu je jasně, že se shledání mají radost oba. “Vyměnili jsme si navzájem pohled a já viděla, že je šťastný, protože začal vrtět ocasem. Hned potom začal pištět, skákat na mě a pusinkovat mě. Strašně moc ho miluji, jsem nesmírně ráda, že je zpět,” řekla žena stanici WFMZ-TV.

Koktejl - další články

Doporučujeme