Druhá řada pořadu Peče celá země bez Slavíkové! Kdo ji v porotě nahradí?

19. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Peče celá země. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Je to tady! Druhá řada oblíbeného kulinářského pořadu Peče celá země je dotočená a míří do střižny. Diváci se tak nových dílů dočkají už příští rok. Má to ale háček. Oblíbená porotkyně Mirka van Gils Slavíková se pokračovaní nezúčastnila.

Nejprve diváci držitelku francouzského titulu Professeur en Sucre d’Art Mirku van Gils Slavíkovou neznali. Příjemnou cukrářku s pestrobarevnými vlasy si ale záhy během první řady Peče celá země oblíbili.

Bohužel se Česká televize rozhodla, že v druhé řadě už účinkovat nebude. Je čas posunout se dál. Bylo mi ctí být u startu české verze show Peče celá země,” uvedla Mirka loni na sociální síti. Poté se chvíli spekulovalo, že se Slavíková stane odbornou poradkyní, ale informaci doteď nikdo nepotvrdil.

Ve čtvrtek manažer cukrářky sdělil deníku Blesk, že v show už účinkovat nebude. V tomto pořadu paní Slavíková nebude,” uvedl David Brázda. Televize jí žádnou jinou pozici nenabízela. To rozhodnutí nebylo její, bylo z České televize,” dodal.

Vedle stálého porotce Josefa Maršálka se tak v nové sérii objeví blogerka, spisovatelka a lektorka cukrářských kurzů Michaela Landová. Myslím, že si diváci oblíbili nejen formát, ale velký podíl na tom měli jistě soutěžící, a hlavně porotci Mirka Slavíková s Josefem Maršálkem. Stejně spravedlivé a přínosné hodnocení a rady se budu snažit předávat i já,” uvedla pro Blesk nová porotkyně.

View this post on Instagram

A post shared by Míša Landová (@misalandova)

Koktejl - další články

Doporučujeme