Fenka byla čtyři roky nezvěstná. Nyní se našla 1000 km od domova

18. února 2024·Koktejl·Redakce

Nalezená fenka Patches s páníčkem. (Foto: NY Post)

Příběh se šťastným koncem se odehrál v Americe. Před čtyřmi lety se Benjaminovi Bexterovi zaběhla fenka Patches. Nyní se shledala opět se svým páníčkem, a pak že se dojemné chlupaté příběhy píšou jen na stříbrném plátně. O příběhu informoval NY Post.

Ben dostal fenku ve 13 letech a stala se z nich nerozlučná dvojka. “Nehnula se ode mě na krok, dokonce se mnou lezla po skalách. Byl to snad první pes na světě, kterého to bavilo,” sdělil pro NY Post.

Bohužel v roce 2020 se musel přestěhovat a pronajímatel bytu si nepřál, aby v pronájmu bydlel i pes. Patches tak na nějaký čas bydlela u rodinných známých. To se jí samotné nejspíš nelíbilo, rozhodla se situaci vzít do vlastních pacek a vydala se na vlastní pěst za Benem. Bohužel od té doby byla nezvěstná.

Rodina Bextera ihned začala rozlepovat po městě plakáty, že se ztratil pes, ale marně. Nikdo fenečku neviděl. Všichni si tak mysleli, že už se s Patches nikdy neuvidí, až doteď. Benovi se ozvali z 1000 km vzdáleného útulku v Novém Mexiku, že jeho nejepší kamarádku našli. “Neumím ten pocit popsat jinak než jako absolutní šok, nemohl jsem tomu uvěřit,” svěřil se zahraničním médiím a těší se, že si všechen ten čas společně vynahradí.

Koktejl - další články

Doporučujeme