Fobie z Michaela Jacksona? Je 14 let po smrti a některé lidi ještě dnes děsí k smrti

14. září 2023·Koktejl·Redakce

Michael Jackson

Zpěvák Michael Jackson zemřel před 14 lety. I přesto zanechal v lidech mnohé. Kromě své nepopiratelně úžasné hudby i údajný strach. Lidé se na internetu začali svěřovat, že mají z krále popu přímo fobii.

Všechno to odstartovalo video na Tiktoku, na kterém je osmnáctiletá Ruby, která si vyrazila s rodinou do baru, strachy bez sebe, protože na parketu zrovna umělec imituje slavného zpěváka Michaela Jacksona. Při tom, jak se psychicky zhroutila, ji natočila její starší sestra a video zveřejnila. Chtěla tak poukázat na problém, který se děje.

Na sociálních sítích tak vzniklo přímo šílenství. Objevují se stále další lidé, kteří přiznávají stejný problém. Tvář zesnulého zpěváka je prý děsí a vídají ho ve tmě. Dřív mi bylo nepříjemné, když se někdy objevil v televizi. Když umřel, nemohla jsem se dívat vůbec, byl prostě všude,” popsala například další dívka a jiná přitakává: “Někdy, když je tma, tak mám pocit, že je se mnou v místnosti. Prostě cítím jeho přítomnost.”

Lidí, kteří tvrdí, že trpí “Michael fobií”, stále přibývá. Říkají ale, že se se svým problémem raději nikomu nesvěřují, protože si z nich většinou ostatní dělají srandu. Straší je jeho fotkami, hudbou i maskami a nemají vůbec žádné pochopení.

Koktejl - další články

Doporučujeme