Fotografie plná lásky: Předčasně narozené dvojčátka se po vyjmutí z dělohy objímala

4. března 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Nádherné fotografie plné lásky vznikly při jednom z porodů v Anglii. Dvojčátka Aria a Skylar se narodila o deset týdnů dříve za pomocí císařského řezu. Po vyjmutí z dělohy náhradní maminky sestřičky spatřily něco nádherného, holčičky se objímaly. Snímky následně obletěly celý internet. Informoval o tom deník Daily Mail.

Homosexuální pár toužil po miminku. Když se Kyranovi Troddenovi a Ryanovi Morgenovi nabídla jejich dobrá přítelkyně, že se stane náhradní maminkou jejich dítěte, neváhali a souhlasili. V průběhu těhotenství ale zjistili, že se jim narodí rovnou dvě holčičky. “Je zřejmé, že jsme do toho šli, protože jsme si mysleli, že máme jedno dítě, ale v šesti týdnech jsme zjistili, že to jsou vlastně dvojčata, což byl úžasný šok,” řekl Kyran pro Daily Mail.

Bohužel ve dvacátem týdnu těhotenství jim lékaři oznámili, že dvojčata trpí syndromem feto-fatální transfuze. Jedna z holčiček tak byla pro druhou dárcem kyslíku a živin. Hrozilo ohrožení obou miminek na životě. Proto náhradní maminka byla po celou dobu pod dohledem lékařů. “Byli jsme úzkostliví a vyděšení, ale zaměstnanci nemocnice byli naprosto úžasní. Každý týden poté jsme šli na kontrolu, abychom se ujistili, že jsou v pořádku,” dodal pro server Kyran.

Holčičky se narodili již v devětadvacátem týdnu těhotenství. V momentě, kdy spatřily světlo světa, tak se obě objímaly. Což byl pro přítomné sestřičky nádherný pohled. Bohužel kvůli nákaze koronaviru své holčičky, které dohromady nevážily ani dvě kila, tatínci vidět nemohli. Byli jsme nešťastní, že jsme tam nemohli být, ale zaměstnanci byli naprosto neuvěřitelní a každý den nám posílali fotografie a videa, doplnil jeden z tatínků pro Daily Mail. Tak oba dostali nejkrásnější životní dárek a to hned dvě krásné zdravé děti.

Koktejl - další články

Doporučujeme