Hrozný dabing, odpad, tak hodnotí diváci komedii V létě ti řeknu, jak se mám

23. dubna 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: se souhlasem Falcon)

V pátek večer mohli diváci na televizi Nova zhlédnout komedii režisérky Marty Ferencové, V létě ti řeknu, jak se mám. Bohužel podle reakcích na sociálních sítích film diváky moc nenadchnul a považují ho za obrovský propadák. Hodně je kritizován český dabing, protože ve filmu hrají převážně cizinci.

V hlavní roli se zde předvedla herečka Tereza Kostková, která se snaží udělat všechno pro to, aby dostala zpátky svého manžela, který požádal o rozvod. Druhý příběh pak je o samotářce Dany Rogoz, která to táhne se svým šéfem, kterého ztvárnil herec Martin Hofmann. Během filmu tak dochází k běžným životním situacím, hádkám, zvratům a nakonec láska vyhrává. Bohužel většina diváků tuto jednoduchou komedii neocenili.

Odpad, vůbec jsem nepochopila smysl a děj, kdo vlastně, co s kým. Ale co teda bylo úplně mimo, tak postsynchrony,” napsala reakci na facebooku divačka Andrea. Ostatní s ní souhlasili. Také děj byl podle nich nepochopitelný a mnoha lidem vadil příšerný dabing.

Podle dalších snímek nezachránilo ani to, že zde hráli zkušení a oblíbení čeští herci. Škoda, mám rád Hofmanna a Kostkovou, ale tenhle film je úplně špatný,” okomentoval další. Na serveru ČSFD má film hodnocení jen 31 procent a jedná se o 659. nejhorší film v této databázi.

Koktejl - další články

Doporučujeme