Kdo bude dnes vybírat televizní program? Dejte ovladač své kočce

31. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Hádáte se doma s partnerem a dětmi o tom, na co se budete v televizi koukat? Teď se k vám může přidat i váš domácí mazlíček. Existuje totiž kočičí televize, která vaše chlupaté kamarády dokáže zabavit i na několik hodin. A na co kočky nejvíc baví koukat? O tom píše Žena IN.

Taková videa se dají jednoduše najít na kanále YouTube a mají klidně i osm hodin. Jsou na nich třeba ptáci, veverky, myši nebo hmyz. Podle komentujících, kteří se pod videi vyjádřují, to kočky milují.

Dokonce se na tom prý stanou závislé, a jakmile jim jejich podívanou vypnete nebo přepnete, začnou šílet, skákat před televizí a dožadovat se zpět svého oblíbeného kanálu. Kočky pozorují zvířátka, která upoutají jejich pozornost, jsou schopné je sledovat hodiny a občas se je packou snaží fyzicky kontaktovat. Doporučujeme ale pouštět jim tento program, když nejste doma. Vaše miláčky to alespoň zabaví, když jsou o samotě, a upřímně vás by asi brzy přestalo bavit sledovat vrabčáky, jak hodují v krmítku.

Šťastní majitelé koček jsou však z takové kočičí TV nadšení.Moje kočka tohle miluje. Nehybně na to asi hodinu kouká a občas se snaží dotknout packou obrazovky”, komentuje jeden majitel kočky. “Díky za tohle video. Moje kočka je plachá a nerada prozkoumává dům, proto mě pořád otravuje. Kočičí televize ji ale baví natolik, že jí dává přednost přede mnou, občas je to super kompromis,” dodává jiný komentující. “Nikdy jsem svoji kočku neviděl takhle nehybně sedět. Je to super hlavně v zimě, kdy venku není nic moc k vidění,” přidává zkušenosti další.

Koktejl - další články

Doporučujeme