Kočka nenechá páníčky vyspat. Kupte si větší postel, radí jim

9. prosince 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Měsíc potom, co si majitelé adoptovali kočku Ash, objevili její nemilou vlastnost. Zvíře nemá rádo, když jeho páníčci spí a snaží se je každou noc budit. Pár si to natočil na kameru a video teď sklízí úspěch na internetu. Informoval o tom server The Dodo.

Kočka Ash se nechce smířit s tím, že i lidé potřebuji chvíli klidu a hlavně spánek. Každou noc si vybere jednoho z páníčků a tomu se snaží odpočinkovou fázi znepříjemnit, co to jde.

Mňouká mi do obličeje a lehá si na mě,” sdělila The Dodo Lauren.“Zřídkakdy mi plácne do tváře. Pokud jde o mého přítele má tendenci do něj šťouchat. Ale nejčastěji preferuje mňoukání. To je schopná dělat tak dlouho, dokud jednoho z nás neprobere,” dodala.

Pokud se jí nedaří pár probudit, tak se alespoň vždy snaží nacpat k nim do postele, kde si na malou chvíli zdřímne.

 

@laurenjenel12 Replying to @devonmarie15 for those wondering why we have a camera above our bed: we were waking up with scratches on our face and her toys underneath us, and we wanted to figure out what she was up to! Safe to say, we have a good idea now 😂🤍 #fyp#foryoupage#catsoftiktok♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Celé Ashovo dovádění si majitelé nahráli na video, a to teď baví nejen je, ale i ostatní uživatele na TikToku. Mnoho lidí jim pak v komentářích doporučilo, aby si například pořídili větší postel.

Koktejl - další články

Doporučujeme