Majitelka nemohla uvěřit svým očím. Po letech se stal zázrak a kocour se vrátil domů

6. října 2021·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Zázraky se dějí. To si musela pomyslet Joanie Webster z South Surrey v Kanadě, které se před třemi roky ztratila její milovaná micka. Žena nemohla uvěřit vlastním očím, když se kočička po letech vrátila. Informaci přinesl web Summerland Review.

V rámci svého truchlení požádala místního umělce, aby nakreslil Peteovu podobiznu. Pár týdnů na to zavolal ženě veterinář, který sídlí kousek od místa, kde Pete utekl. Kocourek se našel. “Nemohla jsem tomu uvěřit, nemohla jsem ani mluvit. Když jsem to slyšela, musela jsem si sednout. Třásla jsem se, byla jsem v šoku a plakala jsem,” vzpomíná na ten den Joanie pro web Summerland Review.

 

Veterinář ženě řekl, že kocoura přinesl starší pár. Pomocí čipu zjistil, že majitelkou je právě Joanie Webster. “Neměl žádné zranění,” řekla žena. Jak se mu podařilo přežít venku mrazivé zimy i horká léta, nikdo neví. Na první pohled to vypadalo, že venku nestrádal, protože vážil přes šest kilo. “Tato kočka zřejmě vyčerpala všech svých devět životů,” řekla Joanie.

Starší pár, který kocoura k veterináři přinesl, řekl, že k nim poprvé přišel zhruba před čtyřmi měsíci. Byl vyhublý a neměl obojek. Joanie si myslí, že mu obojek sklouzl kvůli tomu, že výrazně zhubl. Lidé mu nechávali jídlo venku, ale nakonec se rozhodli, že ho odchytí a odnesou k lékaři. Kocourek se tak mohl vrátit do svého starého domova.

Koktejl - další články

Doporučujeme