Matka s dcerou matou své okolí. Společně si hrají na sestry

22. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Cathy Arganese je šestačtyřicet, její dcera Jagger je o třicet let mladší, přesto si lidé myslí, že jsou sestry. Maminka si nechává na svém vzhledu už roky záležet a tak její pleť je skoro bez vrásek. Není divu, že někdy toho obě zneužívají, samy si na sestry hrají a náramně se přitom baví. Informoval o tom Daily Mail.

Matka s dcerou májí idylický vztah, kterým jim může závidět kdekdo. Já a máma jsme nejlepší kamarádky. Máme společné zájmy a trávíme spolu hodně volného času. Když chodíme nakupovat, lidé nás často zastavují a ptají se, zda nejsme sestry,” uvedla pro Daily Mail Jagger. Sama je z toho nadšená.Těší mě to. Moje máma vypadá fantasticky. Neuráží mě to, jsem na to pyšná,” dodala.

Lidé jim kolikrát nevěří. Samy si tak už dělají legraci a rovnou se představují jako sestry. Moje máma mě už od malinka učila, že je velmi důležité, aby člověk dbal na svůj zevnějšek. Být upravený, mít čisté oblečení a úsměv na tváři je základ. Každá žena by se tím měla řídit,” řekla pro server Jagger.

Pokud si ale myslíte, že se Cathy obléká jako většina žen v jejím věku, tak jste na omylu. Ráda nosí oděvy, které jsou populární spíše u náctiletých dívek. Sama se cítí jako středoškolačka.“Myslím, že jsem blíž náctiletým. Chápu je, mám k nim zkrátka blízko. S mými dětmi mám skvělý vztah a snažím se být dobrou mámou i kamarádkou,” uvedla žena. Nosí tak ráda krátké kraťasy, upnutá trika nad pupík a ze všeho nejvíce miluje líčení.

Ženy by se podle Cathy neměly ohlížet na to, co si myslí okolí a měly by být zejména samy sebou. Pokud vás to činí šťastnými, udělejte to,” doplnila pro Daily Mail.

Koktejl - další články

Doporučujeme