Matka své 14leté dceři smazala Instagram: Nechce, aby byla součástí generace, pro kterou se lajky počítají jako sláva

9. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

K velmi razantnímu kroku se odhodlala matka mladé brazilské influencerky. Své dceři nadobro smazala účty na sociálních sítích Instagram a Tik Tok. Dívku zde sledovalo přibližně 1,7 milionů uživatelů, to ale matku nezastavilo. Později dodala, že nechce, aby její dcera vyrůstala v tak nezdravém prostředí.

Svým rodičovským kouskem se Fernanda Rocha Kannerová pochlubila na sociální síti. Vím, že je to tak trochu nuda, ale údělem matky není jen to, aby byla kamarádkou. Vy to časem pochopíte,” napsala. Sama matka je známá pod pseunonymem Nina Rios a také se živí jako influencerka. Čtrnáctileté dceři Valentin se v tomto odvětví donedávna také dařilo, než ji matka připravila o 1,7 milionů fanoušků.

I tak je dost těžké zjistit, kým vlastně jsi, když je ti 14. Když si dva miliony lidí, které jsi v životě nepotkala, myslí, že tě znají, je to ještě nebezpečnější,” uvedla pro magazín Fantastico Fernanda a dodala, že by tak dcera časem ztratila samu sebe. Podle ní není zdravé ani pro dospělé lidi, aby trávili tak moc času na sociálních sítích a vytvořili si jakousi personu.

View this post on Instagram

A post shared by Fernanda Rocha Kanner (@ferochakanner)

Většina věcí, které lidé prezentují je necharakterizují a lidé jsou pak posedlí lajky a komentářy, které se na nich ve výsledku silně podepisují. “Nechci, aby propagovala hořlavé umělohmotné oblečení vyrobené v Číně. Nechci, aby bystrá dcera dělala každý den choreografie jako trénovaný pavián. Je to smutná generace, pro kterou se toto počítá za slávu,” dodala Fernanda v rozhovoru. Dceru tento krok ze strany matky velmi naštval a zatím není jasné, kdy se do světa sociálních sítí opět podívá.

Koktejl - další články

Doporučujeme