Místo akční scény spíš komedie: Násilník chtěl před policií vyskočit oknem, neuvěříte, co se stalo

25. listopadu 2021·Koktejl·Marek Blažíček

Devatenáctiletý Onjre Damon George chtěl utéct před policií způsobem, který asi viděl v akčních filmech: vyskočit z okna. To však bylo zavřené a tak spíš než akční film celá situace připomínala komedii.

Obětí devatenáctiletého muže se stala mladá žena, kterou měl Onjre Damon George unést a znásilnit. Ženy si později naštěstí všimla jedna ze zaměstnankyň hotelu, která přivolala policii.

„Všimla si muže a ženy, které se nenápadně zeptala, zda je všechno v pořádku. Řečí těla jí dotyčná žena naznačila, že tomu tak není,“ dodala k věci policie.

Ona komická situace nastala, když chtěl mladík před policií uniknout: zřejmě hodně koukal na akční filmy a chtěl vyskočit z okna. To však zůstalo zavřené a muž tak pouze narazil do skla. Video, které ze situace vzniklo, se nyní stalo hitem internetu.

Suspect bounces off glass in failed escape attempt

'WHERE ARE YOU GOING?': Body camera footage from police in Ohio showed a suspect's attempt at fleeing from them by jumping through a hotel window — but it didn't work. Instead, he just bounced off the reinforced glass. STORY: https://bit.ly/3HPT8iG

Posted by FOX 10 Phoenix on Tuesday, November 23, 2021

Zdroj videa: Facebook

Koktejl - další články

Doporučujeme