Muž nafingoval svůj pohřeb. V rodině se cítil nedoceněný

16. června 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

O netradiční kousek se postaral pětačtyřicetiletý David Baerten z Belgie. Muž měl pocit, že na něj širší rodina kašle, a tak se společně se svou ženou a dětmi dohodl, že budou předstírat jeho smrt. Během smutečního obřadu, který se konal na louce, pak dorazil vrtulníkem.

S vtípkem, který je poněkud za hranou, se na sociální síti TikTok David pochlubil z kraje týdne. Muž podle svých slov cítil, že ho rodina ignoruje a nedoceňuje. To, co vidím ve své rodině, mě často bolí. Nikdy mě nikam nepozvou. Nikdo se se mnou nevídá. Všichni jsme se odcizili a já se cítil nedoceněný. Proto jsem jim chtěl dát životní lekci. Ukázat jim, že nemají čekat, až někdo umře, aby se ukázali,” uvedl pro The Times.

A tak také učinil. S manželkou a dětmi připravil fingovaný pohřeb. Dokonce, aby bylo vše věruhodné sdílela na sociální síti příspěvky i Davidova dcera. “Odpočívej v pokoji, tati. Nikdy na tebe nepřestanu myslet,” stálo v jednom z nich.

Na pohřeb se nakonec sjela celá rodina i přátelé. Ale než došlo na tradiční obřad, přiletěl na hřbitov David ve vrtulníku. Mnoho přítomných poté brečelo štěstím, že informace o úmrtí nebyla pravdivá. Sám aktér zhodnotil později akci za úspěšnou.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii#fyp#fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Koktejl - další články

Doporučujeme