Muž skočil na Adama z balkónu, aby se zachránil před hořícím peklem

27. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Obrovské štěstí a velkou dávku odvahy měl Ahmet Ferruh Erdurur z tureckého města Denizli. Jeho byt zachvátil obrovský požár a on uvízl na balkóně. Jelikož se požár rychle šířil, nemohl čekat na hasiče a rozhodl se seskočit na balkón o patro níž. Informoval o tom server Livik.

V pátek zachvátily plameny celý byt a Ahmet musel před nimi utéct na balkón. Tam čekal na hasiče, kteří již byli na cestě. Než ale dorazili na místo, musel se muž odhodlat k riskantnímu řešení.

Balkón během pár minut zachvátily plameny. Ahmet se rozhodl zachránit si život sám a skočit na sousedův balkón o patro níže. Předtím ještě byl nucený se svléct, protože šaty, které měl na sobě mu začaly hořet.

Naštěstí Ahmet skončil v nemocnici jen s popáleninami na pažích, nohou, hrudníku a zádech. Jeho zdravotní stav je podle posledních informací dobrý. Požár podle slov muže vznikl od cigarety, která zapálila gauč a oheň se pak rychle rozšířil do zbytku bytu. Měl tak obrovské štěstí, že se mu podařilo z tohoto hořícího pekla uniknout.

Koktejl - další články

Doporučujeme