Muži se na výletě zatoulalo čtyřměsíční štěně. Dojemně se shledali po pěti letech

20. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Dojemné setkání se odehrálo ve Spojených státech. Michael Joy v roce 2016 pustil na výletě své tři psy na volno. Bohužel se vrátili jen dva a 4 měsíce starý Sam se zatoulal. Muž ho hledal všude, kontaktoval i lidi ve svém sousedství, ale marně. Po pěti letech se ozvali z útulku v Clevelandu, že psa našli. Informoval o tom server The Dodo.

Michael Joy jel společně s rodinou a svými tři psy na výlet. Tam také pustil své čtyřnohé chlupáče na volno. Při odjezdu ale nemohl najít čtyřměsíční štěně Sama. V Georgii objel místní útulky a kontaktoval všechny v sousedství, ale marně. Po milovaném psovi se slehla zem.

Joy si ale slíbil, že Sama najde. Nikdy jsem nepřestal hledat, pořád jsem sledoval stránky útulků pro případ, že by se objevil,” řekl muž serveru. Bohužel se rodina musela odstěhovat do Fort Campbell v Kentucky, což je přes sedm a půl hodiny autem od Georgie. Ani to majitele psa neodradilo a neustále se do města vracel, aby svého čtyřnohého miláčka hledal.

Po pěti letech najednou zazvonil telefon a zaměstnanec z městského útulku v Clevelandu Michaelovi oznámil, že našli Sama. Je to pes se světlejšími chlupy,” popisoval pracovník psa v telefonu. Totožnost psa ověřili během lékařské prohlídky, kdy mu naskenovali mikročip. Majitel psa nemohl uvěřit svým uším a vydal se na cestu.

Když jsem tam na Sama čekal, tak jsem byl plný očekávání. Cítil jsem se jako dítě o Vánocích,”  uvedl pro The Dodo Joy. Při shledání byl Sam nejprve trochu zmatený, ale po chvíli se nemohl od svého pána odtrhnout, skákal a vzrušeně vrtěl ocasem. Páníček se poté zapřísáhl, že svého miláčka už nikdy nepustí z dohledu.

Koktejl - další články

Doporučujeme