Papoušci “pomocníčci”: Opeřenci opakovaně sundávali ženě prádlo ze šňůry

18. května 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Netradičních a hlavně nechtěných pomocníků se dočkala žena z australského North Rothbury. Pověsila na zahradu vyprané prádlo a na moment si odskočila. Když se vrátila, tak se nestačila divit. Prádlo bylo sundané i s kolíčky a místo něj se na šňůře vesele pohupovala skupinka papoušků. Informovala o tom zahraniční zpravodajská agentura.

Jako každá správná hospodyňka se Australanka z Jižního Walesu Jayde Parrey rozhodla za pěkného počasí pověsit prádlo na zahradu. Bohužel netušila, že se čisté prádlo na šňůře moc dlouho neohřeje. Přisedli si k němu tři zvědaví opeřenci, kterým se prádlo nelíbilo, a tak ho nemilosrdně shodili i s kolíčky.

Byla to velmi chytrá a drzá stvoření. Koukali na mě, jak přicházím dolů, sbírám oblečení ze země a věším ho zpátky na šňůry. Když jsem odešla, vrátili se zpět,” popsala celou situaci Jayde Parrey.

Dokonce i po příchodu ženy se jeden z nich neostýchal, snažil se shodit i zbytek a usilovně dál kloval do kolíčků. Zda se jim prádlo podařilo shodit na zem i potom, není známo.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme