Narkomanka Katka je stále na dně. V pražských ulicích se válí po zemi pod vlivem drog

3. července 2023·Koktejl·Redakce

Katka Bradáčová (Foto: ČSFD)

Téměř všichni znají alespoň okrajově příběh nejslavnější české narkomanky Katky. Především kvůli časosběrnému dokumentu režisérky Heleny Třeštíkové, který po několik let sleduje osud dívky, která se od svých 19 let nevymotala z kolotoče drog. Blesk zveřejnil video, na kterém se dnes již 46letá Katka válí v pražských ulicích po zemi.

Ačkoliv se podle dokumentu Katka snažila několikrát se závislostí bojovat, nikdy jí to nevydrželo příliš dlouho. Dokonce i v době těhotenství nepřestala brát drogy. Dcerku ale odnosila, porodila a byla svěřena do péče své babičky.

Dnes 15letá Terezka říká, že jí mrzí, jakou má biologickou maminku, nicméně, že není stejná jako ona. Když bylo Katce jako je dnes její dceři, začal její boj se závislostí. Jako 19letou narkomanku ji objevila režisérka v terapeutické komunitě v Němčicích, kde se už právě čtyři roky snažila ze spárů tvrdých drog vymanit. Film zachycuje celých třináct let v životě Katky.

View this post on Instagram

A post shared by Brainee.sk (@brainee.sk)

Katka má za sebou spoustu kriminální aktivity, ať už šlo o krádeže, prostituci nebo žebrání na ulici. Dnes pravděpodobně opět žije na ulici a v pátek ráno byla v pražských ulicích spatřená pod vlivem narkotik.

Koktejl - další články

Doporučujeme