Nečekaný objev: Během rekonstrukce koupelny našli sto let staré milostné dopisy

18. února 2024·Koktejl·Redakce

Dopisy byly ve zdi koupelny. (Foto: CBS News)

Milostný příběh byl ještě donedávna navěky ztracen nebýt manželů Matt a Carrie Tessmerových, kteří narazili na zamilované dopisy během rekonstrukce koupelny. Vyznání lásky od původního majitele domu jsou staré zhruba sto let. Informoval o tom server CBS News.

Dopisy objevili manželé při bouracích pracích. Vůbec jsme nevěděli, co si myslet. Ale nakonec je docela fajn vidět kousek minulosti,” uvedl pro CBS News Matt a dodal, že ho samotný dopis poněkud pobavil. Jde o velice podobná vyznání lásky, ale každé je určené jiné dívce,” dodal.

Vyznání jsou adresovány dívkám Hazel a Pauline. Oběma slibuje nehynoucí lásku a současně je žádá, zda by ji mohl doprovodit tancovat,” směje se příběhu majitel domu. Podle zveřejněných informací si manželé myslí, že dopisy napsal chlapec ve věku 13 až 18 let, který se podepsal jako John B.

Bohužel, proč dopisy skončily ve stěně koupelny a nebyly doručeny adresovaným, se už nejspíš pár nikdy nedozví. Kromě zmíněných dopisů se ve zdi za toaletou nacházely dobové nádobky na léky, ústní voda, žiletky a další toaletní potřeby.

Koktejl - další články

Doporučujeme