Ordinace nekončí! Oblíbený seriál se přesune na placenou platformu

8. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Fanoušci nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 mají důvod k radosti. Novácký seriál nekončí. Pouze se z běžného vysílání přesune na placenou platformu VOYO. Tvůrci se s novinkou pochlubili na sociálních sítích.

Když se diváci dozvěděli loni na podzim, že Ordinace po téměř 16 letech skončí byli překvapeni. Nikdo z nich si to nedovedl představit. Proto vznikaly různé petice na záchranu nekonečného seriálu. Vyslyšeli jsme vaše přání. Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít své pokračování,” napsali na Instagram tvůrci seriálu. “Můžete se těšit na spoustu nečekaných zápletek a pořádnou dávku emocí,” dodali.

View this post on Instagram

A post shared by Ordinace v růžové zahradě 2 (@ordinace2serial)

Pokračování má ale jeden háček. Dosud byl seriál volně přístupný, bohužel další díly budou moci diváci sledovat jen na VOYO. Což je on-line placená platforma TV Nova.

Tohle se nepovedlo

To se nelíbí mnoha fanouškům. Trapárna největšího kalibru. Nejdřív všude obr promo, aby se nalákalo a pak hurá na VOYO, aby se z toho ještě vysosalo… ne že bych nechtěl dát 150 korun za VOYO, ale určitě ne kvůli jednomu seriálu. Tohle se Nově hodně nepovedlo. Budu na černo stahovat,” napsal v komentářích na Instagramu Jakub.

Tak to jste neudělali dobře VOYO je placený kanál každý ho nemá a taky když vysílala seriál Nova, tak proč by nemohl pokračovat na Nově, aby všichni co ho sledovali, mohli sledovat dál . Velké zklamání . Mohli byste se nad tím zamyslet, nejlepší seriál a neuvidí ho kvůli tomu spousta diváků,” dodala na Facebooku Ivana. Nechme se tedy překvapit, jestli dá televize znovu na přání diváků a Ordinace se třeba v nové sezóně znovu objeví na televizních obrazovkách.

Koktejl - další články

Doporučujeme