Práce snů. Celý den nemusíte vstát z postele a přitom vyděláváte

18. října 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud se přes den rádi natáhnete a hledáte nenamáhavou práci, tak se vám určitě bude líbit nabídka Crafted Beds, která prodává luxusní matrace. Ta hledá někoho, kdo bude za slušné peníze celý den jenom ležet. Informoval o tom server LAD BIBLE.

Velmi zajímavou pozici nabízí britská společnost prodávající matrace. Poptávají tzv. testera matrací. Z názvu je tedy okamžitě jasné, že se člověk nenadře.

Zaměstnanec stráví skoro celou pracovní dobu v posteli a dokonce může sledovat u toho seriály a pít třeba kávu. K pozici se vážou i menší povinnosti, nicméně se nemusíte bát, že byste se předřeli. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejdůležitější. Jsme tak nesmírně rádi, že konečně můžeme spustit tuto pozici,” uvedl podle serveru LAD BIBLE marketingový manažer firmy Brian Dillon.

Plat za tuto pozici je opravdu krásný. Za tuto pohodovou práci dostanete 24 000 liber, což je v přepočtu 720 000 korun. Pracovní doba je nastavená na 37,5 hodiny týdně. Dokonce práci můžete vykonávat z domova. Kdy vám Crafted Beds zašle jednu matraci na týdenní testování. “Tato pozice bude nedílnou součástí naší společnosti,” dodal manažer.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme