Příběh jako z hororu: Muž ležel v márnici prohlášený za mrtvého, když přišla příbuzná, pohnul se

24. listopadu 2021·Koktejl·Marek Blažíček

Příběh jako z hororu prožil pětačtyřicetiletý Ind, který byl sražen motorkou a následně i prohlášen za mrtvého. Noc strávil v márnici, když ho následující den přišla snacha identifikovat, muž se pohnul a zjistilo se, že žije.

Inda Srikéše Kumára srazila motorka, na základě čehož byl prohlášen za mrtvého. Následně strávil noc v márnici. „Při příjmu pacienta ve tři hodiny ráno nezjistil lékař srdeční tep. Proto byl muž prohlášen za mrtvého. Ošetřující lékař zkontroloval pacienta několikrát,“ uvedl náměstek pro zdravotnictví svazového státu Uttarpradéš doktor Šiív Singh.

Když ho však měla jeho snacha identifikovat, chlapík se pohnul. „On vůbec není mrtvý, jak je to možné?“ zděsila se jeho příbuzná.

„Byl řádně zkontrolován a při příjmu nevykazoval žádné známky života,“ komentoval celou událost ředitel nemocnice Rádžéndra Kumár. Ta se však i tak nevyhne dalšímu vyšetřování.

A 45-year-old man, who was declared 'dead' by doctors, was found alive despite spending a night in the freezer of a hospital morgue in UP’s Moradabad#UttarPradesh #Moradabad #UttarPradeshNews #up #UPPolice #UPNews #Moradabadnews #moradabadcity #NewsUpdate #sirajnoorani #hathodapost #viralvideo #viralpost

Posted by Journalist Siraj Noorani on Sunday, November 21, 2021

Zdroj videa: Facebook

Koktejl - další články

Doporučujeme