Půjčil malému synovi telefon na hraní, nyní kvůli tomu musí prodat auto

24. srpna 2021·Koktejl·Marek Blažíček

Jednačtyřicetiletý otec tří dětí z Walesu se dostal do opravdu nemilé situace a to kvůli zdánlivé banalitě: půjčil malému synovi na hraní telefon. Ten na něm pak utratil desítky tisíc korun za rozšíření mobilní hry.

Sedmiletý Ashaz Mutasa si od svého otce půjčil telefon na hraní. Z věci, o které by to nikdo neřekl, se však vyklubal obrovský průšvih. To když si syn nevědomky začal pořizovat rozšíření hry, které jeho otce stálo v přepočtu asi čtyřicet tisíc korun. O věci se však dověděl, až když bylo pozdě a na mailu našel devětadvacet účtenek.

„Nejdřív jsem si myslel, že jsem se stal obětí nějakého podvodu. Nikdy bych si nepomyslel, že je možné, aby mohlo dítě utratit takovou částku v mobilní hře,” uvedl muž: „Mluvil jsem se zákaznickým servisem, ale nebylo to nic platné. Oškubali mě a oškubali i moje dítě,” dodal.

Vzhledem k tomu, že musí živit ženu a své tři děti, zvažuje teď, že prodá své menší rodinné auto. Muži se totiž sice podařilo vyjednat slevu, většina z částky mu však zůstává k proplacení.

Koktejl - další články

Doporučujeme