Seriál 1. mise má za sebou televizní premiéru. Absolutní nesmysl a hloupost, píší diváci

30. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Seriál 1. mise. (Foto: se souhlasem FTV Prima)

Seriál 1. mise má za sebou svou premiéru. První díl odvysílala TV Prima v neděli večer. U diváku se ale velkého úspěchu, jako v případě Slunečné, nedočkala. Naopak většina přepla na jiný program a byla zklamaná.

Seriál je o dvanácti osobnostech, dvanácti příbězích a všichni mají jeden společný cíl, být jedním ze čtyř nejúspěšnějších, zasloužit si místo v elitní jednotce a stát se součástí odvážné mise. Hlavní roli zde hrají vojenští lékaři, kteří jsou vykresleni jako úctihodní profesionálové. Bohužel z očekávání a úspěchu u diváku rázem sešlo.

Seriál sledovalo po 20. hodině podle Media Guru sice 889 000 diváků, což byl nejlepší výsledek nedělního večera, bohužel většinu sledujících pořad nenadchnul. Přesně taková blbost, jak se to zdálo z ukázek. Chvílema jsem nevěděl, jestli má ten seriál víc urážet dokotory, nebo vojáky. Supermoderní stylově zařízená nemocnice, která stojí na práci civilistů, role nejlepšího doktora zahraná, jak kdyby byl feťák nebo aspoň alkáč, studenti medicíny působí jako trotlové, co by neprošli ani hodinovým kurzem zdravovědy, zkrátka nechápu, proč se nikde nepsalo, že je to sci-fi žánr,” uvedl Matěj v diskuzi na Facebooku.

Televize lákala diváky na to, že by měl seriál být podobný americkému M*A*S*H*. Tenhle výtvor nesahá M*A*S*H* ani po kotníky, na ten se totiž dá dívat pořád dokola a vždy pobaví! I moje 77 letá mamča se na něj s oblibou pravidelně dívá,” napsla divačka Hana. “Si děláte pr*el. Relkama na to, jak na top seriál a nakonec takový odpor. Absolutně bez nápadu a umělé hraní, prosím zabalte to už,” dodal Jaroslav.

A jak se serál líbil vám? Napište nám do komentářů na Facebooku!

Koktejl - další články

Doporučujeme