Seriál Ulice se blíží do finále. Co nabídnou poslední předprázdninové díly?

22. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Seriál Ulice. (Foto: se svolením TV Nova)

Divácký oblíbený seriál Ulice se blíží do finále. Tento týden TV Nova odvysílá poslední předprázdninové díly šestnácté sezóny a fanoušci se mají rozhodně na co těšit. Některé osudy se uzavřou, jiné se začnou odvíjet. Nebude nouze o zvraty a boj o lásku. Dojde i na překvapivé pravdy, velké emoce, vítězství a padnou zásadní rozhodnutí.

BedřichAlicí se neviděli od rozchodu, ke kterému došlo před měsícem. Mysleli si, že mezi nimi je už definitivní konec, pondělní setkání je ale přesvědčilo o opaku.

View this post on Instagram

A post shared by Ulice (@uliceserial)

Budou JanaBruno nakonec spolu? Ti dva kolem sebe krouží od začátku. Jejich vztah prošel turbulencemi, přesto si k sobě vždy našli cestu zpět. Bohužel, Jana vidí, že Bruno je teď už jinde.

Magda už má toho dost, jak se k ní zhrzená Landová chová kvůli Prokopovi. Se slzami skončí v ředitelně a rozhodne se vše změnit.

Blanka se znovu ocitne na křižovatce. Její léčení ve stacionáři je u konce. Za závislostí na alkoholu a svou minulostí se chystá udělat tlustou čáru. Jak to dopadne s jejími vztahy, které díky jejího alkoholismu utrpěly nejvíce? Luděk se o ní snaží bojovat, ale Evženovi na ní pořád záleží. Jak to vidí samotná Blanka a jaké pravdy ještě vyplují na povrch?

Mára chce rodinu zachránit. Bohužel, čím více se přibližuje okamžik, kdy je potřeba tento krok učinit, tím je to pro něj i Karlu horší, protože si uvědomují, co všechno ztratí.

Koktejl - další články

Doporučujeme