Macatý Pavlík z Ulice je k nepoznání: Herec Jan Řezníček shodil padesát kilo

14. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Jan Řezníček hraje v ulici řezníka Pavlíka. Foto: se svolením TV Nova

Herec Jan Řezníček (30) okouzlil diváky jako bodrý řezník Pavlík v seriálu Ulice. V poslední době se jim ale před očima rychle měnil a dnes je skoro k nepoznání. "Padesát kilo je padesát kilo," pochvaloval si po shození váhy pro deník Aha!.

Jan Řezníček alias řezník Pavlík z Ulice prošel v posledních měsících obrovskou proměnou. Rozhodl se změnit svůj životní styl a od září loňského roku shodil již desítky kilogramů. Podle svých slov se nyní cítí mnohem lépe a je to na něm také znát.“Padesát kilo je padesát kilo. Vždyť to je pytel cementu!“pochvaluje si.

Svou pílí nakonec prý překvapil i sám sebe. “Každopádně v tom má prsty kolega z Ulice, Vašek Svoboda, který mi hraje tchána.Přišel s tím, že má zkušenost s Cambridge dietou a že začneme hubnout spolu. Tak se dohodlo, že to zkusíme po mých třicetinách. Po oslavě, kterou jsem si chtěl ještě užít,” vysvětlil v rozhovoru.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Řezníček (@j.reznicek)

S návykem na změnu režimu mu paradoxně pomohla i pandemie. “Naučil jsem se jíst pětkrát denně, což jsem si dřív vůbec nedovedl představit, že bych to stíhal. To byla asi i výhoda karantény, že na všechno bylo dost času. Jídlo jsem si chystal sám a už jsem se naučil ho brát i s sebou,” svěřil se.

Velká změna vzhledu se pochopitelně přenesla i na jeho postavu, řezníka Pavlíka. Záměr hubnout hlásil prý herec v práci dopředu, moc se mu ale nevěřilo a scénář proto se změnou vůbec nepracoval. Řezník se tedy před kamerou postupně měnil bez vysvětlení.

Jak se ale ukázalo, největší problém nakonec představovaly kostýmy. “Chvíli je na mně nechávali viset, neupravovali je. A potom museli pořídit úplně nové. Na natáčení i v divadle.To nebylo jednoduchý, protože já jsem zhubl v době, kdy bylo všechno zavřený a nebylo je kde koupit.Jenom boty, ty mi zůstaly původní,” popsal Řezníček.

Celebrity - další články

Doporučujeme