Skrytá kamera ukázala, jak labrador uklidnil plakající holčičku její oblíbenou hračkou

3. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Že je pejsek nejlepším přítelem člověka ukázal dvouletý labrador Tommy. Jeho páníčkům se před pár týdny narodila dcera. Oba se nejprve báli, jak pejsek nového člena rodiny snese. Ten se k situaci postavil skvěle. Holčičce je neustále na blízku a když pláče, tak se ji snaží dokonce utěšit.

Na začátku července si Nick Elliott a jeho manželka přivezli domů dceru Macie z porodnice. Byli nadšení, že mohou novorozence seznámit s jejím novým velkým čtyřnohým kamarádem, dvouletým labradorem Tommym. Pejsek má milující povahu a k páničkovi se choval vždy přátelsky. Proto pár doufal, že holčičku pejsek přijme bez problémů.

V přítomností dětí jen leží a nechává se jimi hladit,” řekl pro server The Dodo Elliott. Je milý a pozorný, má to jednoduše v povaze,” dodal a měl pravdu. První setkání s novým členem rodiny proběhlo podle představ obou rodičů.

Oba jsme Tommyho pozdravili a nechali si ho sednout, než jsme přivedli do místnosti Macie,” popsal tatínek. Pejsek se po střetnutí s holčičkou choval zcela přirozeně, zvídavě a ohleduplně. Okamžitě ji přijal a vždy se zdržuje poblíž, ale nikdy se jí nedotknul,” doplnil pro server.

Rodiče nikdy nepočítali s tím, že pejsek bude o Macie tak pečovat. Tommy je velmi všímavý a snaží se holčičku rozveselit kdykoli je to možné. Pravidelně se motá kolem ní a kontroluje ji v postýlce a pokaždé trochu zavrtí ocasem, pokud je vše v pořádku,” říká Elliott.

Toho je důkazem i video, které zachytila dětská chůvička. Nedávno Macie plakala, protože měla hlad a čekala než maminka připraví láhev s mlékem. Tommy se rozhodl vzít věci do svých rukou. Holčičku utěšil tím nejlepším možným způsobem. Přinesl jí jejího oblíbeného plyšového medvídka.

Oba rodiče byli chováním mile překvapeni. Viděli jsme záznam z kamery, jak situaci Tommy bravůrně zvládl,” dodali dojatě. I když jsou to teprve tři týdny, co se Macie narodila, manželé mají jistotu, že jejich malá holčička má velkého čtyřnohého přítele, který ji bude vždy dělat šťatsnou.

Koktejl - další články

Doporučujeme