Štěně vypadá jako slavný detektiv Hercule Poirot. Podívejte se!

2. dubna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Štěně bulteriéra se během chvíle stalo hitem internetu. Frida si lidi získala hlavně díky svého vzhledu, který nápadně připomíná legendárního detektiva Hercula Poirota. Informoval o tom server Daily Mail.

Šestiměsíční štěně si pořídila učitelka Helena Snorradótirrová, která žije v Reykjavíku. V neděli 22. listopadu 2020 jsem dostala zprávu, že moje babička zemřela, takže jsem okamžitě vyrazila za rodinou. Uprostřed toho všeho jsem najednou dostala zprávu od chovatele, že se mohu přijet podívat na štěňata,” popisuje majitelka Fridy pro Daily Mail.

Helena to považovala za znamení. Má rodina i já jsme opravdu pověrčivý, takže to bereme jako zprávu z vesmíru,dodala. Od prvního setkání jsou se psem sehraná dvojka. Byla to taková maličká kulička s ušima jako králík a velmi stylovým knírkem,” uvedla majitelka pro server.

View this post on Instagram

A post shared by Frida Kahlo (@fridatheminibull)

Po nějaké době se rozhodla Fridě založit Instagramový profil. Za tu dobu má pejsek již přes 14 000 fanoušků. Její malý obličejík nás činí šťastnými každý den a já si řekla, že by byla ostuda, kdybych se nepodělila se zbytkem světa, popsala důvod vzniku psího účtu.

Právě na Instagramu začali lidé připodobňovat Fridu ke známému detektivovi Herculovi Poirotovi. Nejvíce knírek vynikal, když byla fenka štěnětem. V ten moment se začala šířit internetem jako lavina. Budeme se dál snažit vytvářet fanouškům úsměv a sdílet náš poklad se světem, abychom do něj v těchto těžkých časech přinesli trochu pozitivity,” doplnila Helena pro Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Frida Kahlo (@fridatheminibull)

Koktejl - další články

Doporučujeme