Taky jste se po nocích báli Samary z hororu Kruh? V Japonsku se s ní můžete projet v taxíku

6. listopadu 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

V Japonsku je zkrátka možné vše. Nyní jezdí v ulicích desítky taíků, ve kterých zažijete děsivou jízdu. Na cestě se k vám totiž připojí hororová postava, která nejednomu divákovi nedala nějakou dobu spát. Tento speciální vůz si však musíte vyžádat v aplikaci a nevíc podepsat dokument, že jste srozuměni s tím, co vás během jízdy čeká. Informuje o tom web Novinky.cz.

Dlouhé černé vlasy přes mrtvolný a zlověstný obličej, šedá kůže a bílé šaty. Tak vypadá hrůzostrašná a ve studni utopená Samara Morgan ze slavného hororu Kruh. Ta vás vždy po sedmi dnech, co jste shlédli její vraždící videokazetu, navštívila skrz televizi (vylezla ze studny a prošla až k vám do obýváku), kde vás zabila. Ve skutečnosti byste ji prostě potkat nechtěli.

V Japonsku na to ale mají jiný názor. V rámci propagace nového filmu Sadako DX, který se dostal do kin 28. října (v japonském a mnohem děsivějším originále tohoto hororu se dívka jmenovala Sadako), jezdí nyní po Tokiu několik desítek vozů taxi s možností projet se spolu s touhle vraždící potvorou. Díky virtuální realitě se k vám na cestě připojí.

Takový vůz si musíte speciálně objednat. Na displeji se vám zobrazí hlášení: “Myslím, že se blíží!”. Nastoupíte, poslechnete si bezpečnostní hlášení, a pak se začnou dít věci, které by slabší povahy zřejmě moc nepotěšily, za to milovníci hororů z nich budou nadšení.

Koktejl - další články

Doporučujeme