Tohle se v divadle nedělá! Během představení The Bodyguard musela policie vyvést dvě ženy

12. dubna 2023·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (zdroj: Profimedia)

Občas je šokující, když vidíte, jak se někteří diváci neumí v divadle chovat. To, co předvedly tyhle dvě divačky na představení muzikálu The Bodyguard v Manchesteru, však nemá obdoby. Známé písně z muzikálu a z filmu Osobní strážce si v hledišti zpívaly tak nahlas, že to rušilo ostatní diváky a vyvést je musela až policie. Informoval o tom web Operaplus.cz.

Když zajdete do nějakého z pražských divadel, občas vám může zůstat rozum stát nad tím, jak se někteří nevychovanci dokáží na takovém místě chovat. Občas přijdou oblečení, jak kdyby se právě vrátili z čundru, někteří mají zase pocit, že jsou v kině a snaží se přes uvaděčky propašovat do hlediště nejrůznější potraviny a nápoje. To, co si však dovolily udělat dvě zřejmě přiopilé divačky v jednom z manchesterských divadel, nemá obdoby.

Už během představení bylo několik diváků z divadla vykázáno, protože rušili svým přes příliš hlasitým zpěvem představení a překřikovali herce a zpěváky na jevišti, na které si ostatní diváci koupili lístky. Bohužel to nepomohlo a v posledních minutách představení, kdy hlavní představitelka zpívá slavnou písničku I will always love you, ji začaly přeřvávat dvě další “dámy”. Představení tak muselo být přerušeno a ostatní diváci přišli o konec muzikálu. Hlavní představitelka Melody Thornton, která je bývalou členkou Pussycat Dolls, se následně divákům za předčasně ukončené představení omluvila.

Do divadla byly přivolány dvě policejní hlídky, které ženy zadržely po krátké rvačce v sálu, když se ženy snažila ochranka (a patrně se přidalo i několik diváků) vyvést ven. Na záběrech, které se objevily na internetu, je zřejmé, že ženy u sebe měly vypité plechovky patrně alkoholického nápoje. Dále bylo slyšet povzbuzování zbylých diváků, aby ženy byly vyvedeny. Když se to ochrance povedlo, všichni začali nadšeně tleskat. Spousta z nich se pak na sociálních sítích o nevychovaných ženách vyjádřilo velice nelichotivě.

Koktejl - další články

Doporučujeme