V Ordinaci se to novými tvářemi jen hemží! Jednou z nich je i bratr Davida Gránského

16. července 2023·Koktejl·Redakce

David Gránský a Tomas Sean Pšenička. (Foto: Profimedia/instagram Ordinace)

Ordinace v růžové zahradě se už natáčí skoro 18 let. Za tu dobu se v tomto nekonečném seriálu vystřídala řada postav. Teď došlo k přeobsazení dvou dětských, a to konkrétně u Toníka a Haničky Suchých a dokonce se do Kamenice přiřítila i nová postava, a to mladá ambiciózní lékařka Valerie Vlčková alias Veronika Lapková.

Oblíbený novácký seriál sice už neběží na televizních obrazovkách, ale na platformě Voyo, kde mu jsou jeho fanoušci stále věrni. Postupně v něm dochází ke změnám, a to zejména u postav. Jaké tváře oživí děj v Kamenici tentokrát?

Nově se v roli Toníka Suchého, který brzo oslaví zletilost, diváci budou každý týden potkávat s talentovaným mladým hercem Tomasem Sean Pšeničkou. Toho například můžete znát ze seriálu Sex O’Clock. Také jeho bratrem je oblíbený herec David Gránský, takže mu herecké prostředí není rozhodně cizí. Malou Haničku pak bude hrát spontánní a roztomilá Luna Sofie Bauerová.

View this post on Instagram

A post shared by Ordinace v růžové zahradě 2 (@ordinace2serial)

Nová lékařská posila

Rozrostly se i lékařské řady. Novou posilou Kamenické nemocnice je herečka Veronika Lapková, která hraje ambiciózní a sebevědomou lékařku Valerii Vlčkovou. Ta na oddělení přichází s velkolepým projektem prenatální chirurgie. Uvidíme tedy, zda se jí podaří dotáhout ho do úspěšného konce. Herečku jste mohli vidět například v seriálu O mě se neboj, 1. MISE nebo Modrý kód.

View this post on Instagram

A post shared by Ordinace v růžové zahradě 2 (@ordinace2serial)

Koktejl - další články

Doporučujeme